Τωρα και στο Kosmimamou.gr

Χαραλαμπίδης Jewellery

Από το 1969 στον χώρο του κοσμήματος

Ειδικές κατασκευές κοσμημάτων

After sales service και επισκευές σε ρολόγια και κοσμήματα

Λίγα λόγια για εμάς

Το 1969 ο Δημήτριος Χαραλαμπίδης ξεκινάει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, την κατασκευή κοσμημάτων και την επισκευή ρολογιών.

Το 1969 ο Δημήτριος Χαραλαμπίδης  ξεκινάει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, την κατασκευή κοσμημάτων και την επισκευή ρολογιών. Έλαβε τις βασικές του γνώσεις και εκπαιδεύτηκε σε κεντρικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Τον Ιανουάριο του 1980 εκπαιδεύεται στην Ελβετία στην κατασκευή και επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων, και ανοίγει στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 64 και Κομνηνών γωνία το κατάστημα και εργαστήριο κοσμημάτων και ρολογιών . Καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των κατοίκων της Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης αλλά και των γύρω περιοχών.

Μετά από χρόνια, τη σκυτάλη παίρνει στα χέρια του οι γιοί του Αδαμάντιος και Χάρης Χαραλαμπίδης οι  οποίοι έχοντας κληρονομήσει τις βασικές γνώσεις στην τέχνη του κοσμήματος, σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη κατασκευή και σχέδιο κοσμήματος  όπου συγχρόνως αποκτούν μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία δουλεύοντας σε μεγάλα εργαστήρια κοντά σε σημαντικούς δημιουργούς κοσμημάτων.

Στο κατάστημα Χαραλαμπίδης Jewellery  θα βρείτε μια πλούσια γκάμα – συλλογή από κλασσικά και μοντέρνα κοσμήματα, επώνυμα και περίτεχνα ρολόγια αλλά και ξεχωριστά είδη και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

 

Το online κατάστημά μας ξεκινά το  2020 μετά από παρότρυνση των πελατών μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και σε άλλες περιοχές. Η ανάγκη αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Αδαμάντιο Χαραλαμπίδη που πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα της εισόδου στον κόσμο του διαδικτύου. Έτσι το kosmimamou.gr έγινε το σημείο όπου “εκεί θα βρεις τα κοσμήματα των ονείρων σου”, απλά ή σύνθετα, μικρά ή μεγάλα, πολυτελή ή λιτά, πολύχρωμα ή ασπρόμαυρα, έντονα ή διακριτικά, λογικά ή μοντέρνα ή παραδοσιακά, όμως όλα φτιαγμένα ή επιλεγμένα με αγάπη! Δεν έχετε παρά να μας αφήσετε να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του Κοσμήματος και  του Ρολογιού.!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, κρεμαστά, σταυρούς, αλυσίδες ποδιού, αλυσίδες λαιμού, μανικετόκουμπα, γούρια, φυλαχτά, ματάκια, ζώδια, μονογράμματα, σταυρούς βάφτισης από χρυσό, ασήμι  και ατσάλι σε ασυναγώνιστες τιμές! Επιπλέον, υπέροχες βέρες με διαμάντια, λαμπερά μονόπετρα και κοσμήματα με μαργαριτάρια, ζαφείρια, ρουμπίνια και σμαράγδια που θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στην εμφάνισή σας.

Επιπροσθέτως, στο kosmimamou.gr ψωνίζετε άνετα, άμεσα και εύκολα πρωτότυπα αξεσουάρ που θα σας λύσουν τα χέρια στην επιλογή του κατάλληλου δώρου. Δείτε τη φαντασία σας να παίρνει σάρκα και οστά μέσα από το εργαστήριό μας, όπου κάθε σκέψη και επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Πάρτε την πρωτοβουλία και ζητήστε μας να σας φτιάξουμε το κόσμημα που ονειρεύεστε! Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα).Υπάρχει Δυνατότητα αποστολής στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Έργα Μας

Μια ματιά στην τέχνη μας, την τέχνη του κοσμηματοποιού.

Our company history and facts

Design & development process demonstration